Wireless earbuds voor tijdens het sporten; deze kenmerken zijn belangrijk

Wireless earbuds zijn tegenwoordig niet meer van het straatbeeld weg te denken. Je hebt ze in allerlei prijsklassen, vormen en maten en kunt een goedkoop paar aanschaffen of investeren in een kwalitatief duur product. Hoe duurder de earbuds, hoe meer mogelijkheden je krijgt en vaak ook hoe beter de muziek klinkt. Gelukkig zijn wireless earbuds al helemaal niet duur meer en kun je al voor een bedrag van onder de 100 euro een kwalitatief paar bezitten. Wil je ze aanschaffen voor het sporten, dan moeten je earbuds aan enkele eisen voldoen die niet altijd even vanzelfsprekend zijn.

Spatwaterdichte wireless earbuds

Als je sport dan zweet je en dat zweet druppelt uit je haar je oren in. Dit zal er eerst voor zorgen dat standaard oortjes uit je oren vallen en daarna dat ze defect raken. Deze zijn namelijk niet spatwaterdicht en dat is wel belangrijk tijdens het sporten. Het kan ook voorkomen dat je buiten aan het sporten bent en dat het gaat regenen, vooral in Nederland. In die gevallen wil je niet moeten stoppen met je workout omdat je bang bent dat je oordopjes kapot gaan. Kies daarom altijd spatwaterdichte wireless earbuds uit als je van plan bent om ze te gebruiken tijdens het sporten.

Comfortabele pasvorm

Een andere grote frustratie met oordopjes bij sporters is dat ze regelmatig uitvallen. Zweet maakt je oren glibberig en deze houden de dopjes dan niet meer vast. Je springt, rent en beweegt en op die manier kunnen je oordopjes uit je oren schudden. Zorg er dus voor dat je wireless earbuds uitkiest die een unieke pasvorm hebben speciaal voor sporters, eventueel met een wingtip. Die moet ervoor zorgen dat je dopjes niet uit kunnen vallen. Ieder oor is anders, dus zoek ook naar de maten wingtips en eartips die worden aangeboden. Een goede leverancier geeft deze extra in verschillende afmetingen, zodat je je oordopjes echt kunt aanpassen op jouw specifieke oor.

Bediening zonder je telefoon aan te raken

Als er iets is wat je niet wil tijdens het sporten, dan is het je telefoon moeten pakken om een nummer over te slaan, het volume te bedienen of je muziek te pauzeren. In een ideale wereld kan dat met je wireless earbuds, bijvoorbeeld door erop te tikken. Met één tikje zet je de muziek op pauze, met twee tikjes ga je naar het volgende nummer, enzovoorts. Op die manier word je tijdens het sporten niet afgeleid en kun je exact de muziek luisteren die je op dat moment nodig hebt voor motivatie.

Een lekkere bass

Een laatste niet vereist kenmerk, maar een wel heel fijn kenmerk is een lekkere harde bass tijdens het sporten. Er zijn speciale wireless earbuds die een bass functie hebben waardoor jouw muziek nog motiverender werkt. Het geluid is helder en perfect voor tijdens het sporten. Zo kun je je concentreren op je workout en heb je daar altijd de ideale soundtrack bij.

Agenda 2019/2020

2018/2019

23 NOV.Besloten feestzaterdag, 23 november, 2019 21:00-01:00
30NOV.Rocktober zaterdag, 30 november, 2019 22:00-02:00
14DEC.Bruiloft zaterdag 14 december, 2019 20:30-00:30
4JAN.Café de Haltezaterdag, 4 januari, 2020 22:00-02:00
1FEB.Besloten feestzaterdag, 1 februari, 020:15-00:30
8FEB.Zaal Balkzaterdag, 8 februari,21:00-01:00
7MRT.Delfzijlzaterdag, 7 maart, 21:00-01:00
26APR.Koningsnachtzondag, 26 april, 21:00-01:00
27APR.Koningsdag de Poelmaandag, 27 april, 16:00-20:00
19JUN.Besloten feestvrijdag, 19 juni,Hele dag
19SEP.Brood en wijn festijnzaterdag, 19 september, 21:00-22:00

Optreden kroeg “de vliegende hollander”

Afgelopen weekend hebben wij mogen spelen in kroeg: De Vliegende Hollander. Wat was dat gaaf! Het publiek was na onze introductie vrijwel direct enthousiast. Na de pauze van een kwartier was de kroeg bommetje vol. We kijken uit om de volgende keer hier weer te mogen spelen. De Vliegende Hollander en het publiek: bedankt en tot ziens!