Kuilboer Installatie brengt op een uitdagende manier de boer’n rock ‘n roll terug! Samen zorgen wij ervoor dat we volledig het dak eraf blazen. Laat je niet in verwarring brengen door onze naam: Kuilboer Installatie maakt én brengt boer’n rock op haar best!

Door onze unieke naam is het moeilijk om ons te vergeten. Kuilboer Installatie is in 2001 opgericht met de gedachtegang om boer’n rock in mensen hun leven weer te (her)installeren.

Wij spelen nummers van zowel de bekende als de minder bekende bands en geven dat een volledig eigen draai. Wij brengen de muziek rauw en oprecht op jou over. De band bestaat uit een lead zanger/gitarist, basgitaar speler en een drummer. That’s it… Meer hebben we niet nodig.

Door de jaren heen hebben wij op meerdere festivals mogen optreden en in de lokale kroegen. Hierdoor hebben wij al een redelijke naamsbekendheid opgebouwd. Zien we jou snel bij een van onze optredens?

Meet the band//

BLACK JACK a.k.a Jack Hooijman


Jack is onze zanger en lead gitarist. Echt een toffe peer. Hij is zowel zangtechnisch als op de gitaar sterk! In zijn vrije tijd houdt hij zich graag bezig met politiek, zijn familie & zoo tycoon.

BRUTAL BASS a.k.a Bas keuring


Bas is onze geweldige bas(s) gitarist 😉 . Zonder hem hebben we geen poot om op te staan! Een band zonder bas is als een huis zonder fundering. Bas houdt zich graag in zijn vrije tijd bezig met mode en heeft een lichte obsessie voor haar.

AND AT LAST BUT NOT LEAST…

TOUGH BABY a.k.a Tommy Pinksteren


Tommy is dé drummer die elke band wel zou willen hebben. Hij is uitermate goed in het behouden van ritme, maar een shuffle is peace of cookie. In zijn vrije tijd is het een echte familieman en reist graag de wereld rond.

Terug naar de home pagina